Neix el nou lloc web de la Fundació "Manuel Blancafort"

La Fundació “Manuel Blancafort” ha creat un nou lloc web que es posa en marxa avui, coincidint amb el 25è aniversari de la mort de Manuel Blancafort, i tret de sortida d’un any farcit d’aniversaris d’altres compositors catalans (Ricard Lamote de Grignon, Frederic Mompou, Xavier Montsalvatge i Eduard Toldrà).
El web original de la Fundació “Manuel Blancafort”, pioner en el seu moment, i amb un disseny original i innovador, ha estat un suport fonamental en la tasca de difusió realitzada per la Fundació Manuel Blancafort durant els darrers anys. Tanmateix, el continu desenvolupament de les tecnologies de la informació fan necessària una eina més dinàmica que permeti continuar aquesta tasca de difusió, una major interacció amb els usuaris i una millora en els mecanismes de publicació de continguts.
El nou web s’actualitzarà periòdicament amb novetats relacionades amb la música de Blancafort (concerts, enregistraments, notícies, etc). També inclourà informació sobre el catàleg d’obres de Blancafort, la discografia, i aquells aspectes potser menys coneguts com la seva extensa obra simfònica, el seu vincle amb La Garriga o curiositats relacionades amb la seva vida i la seva obra.

La Fundació “Manuel Blancafort” us desitja un molt bon any 2012 ple d’aniversaris i de bona música.

Consulta la programació fent clic sobre la imatge

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s