Barcelona Belle Époque: Enregistrament de música catalana i balear per a violí i piano

La violinista Laura Gaya i la pianista Isabel Fèlix recuperen obres oblidades de Massià, Orfila, Mompou i Blancafort.


Les dues artistes han iniciat una campanya de micromecenatge fins al proper 4 de juliol.


La violinista Laura Gaya i la pianista Isabel Fèlix presenten el seu projecte “Barcelona Belle Époque” sota el segell discogràfic Solfa Recordings. Les dues intèrprets proposen un repertori de principis del segle XX tan atractiu com oblidat, i que inclou la integral d’obres per violí i piano de Joan Massià, Margarida Orfila, Frederic Mompou i Manuel Blancafort. En el cas de Blancafort, l’enregistrament inclou les obres “Per l’Helena”, “Cançó”, “Pastorel·la” i “Romança de saló”, algunes de les quals no han estat mai enregistrades anteriorment. Fotografia: Gerard Poch
La trajectòria de la violinista Laura Gaya ha estat reconeguda per nombrosos premis com el Concurs Joan Massià, la Yamaha Foundation of Europe a la Península Ibèrica i el Concurs Vatelot-Rampal de París. Resident des de setembre de 2010 a la capital francesa, ha estat becada a l’excel·lència per la Fundació Obra Social de La Caixa. Actualment continua els seus estudis de perfeccionament amb Patrice Fontanarosa a la Schola Cantorum de Paris.

Fotografia: Daria Petrillo

La pianista menorquina Isabel Fèlix, per la seva banda, desenvolupa una intensa activitat també com a fortepianista i clavecinista, especialment en l’àmbit de la música de cambra. És professora titular del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears i ha actuat com a pianista solista amb diferents formacions orquestrals.

Les dues artistes han posat en marxa una campanya de micromecenatge que permet fer aportacions individuals i institucionals des de 10 Euros fins a 1.000 Euros i obtenir diferents recompenses. En el següent enllaç hi trobareu un vídeo explicatiu del projecte i podreu escoltar alguns fragments de concert amb algunes de les obres que seran enregistrades. La campanya finalitzarà el proper divendres 4 de juliol.

El proper 19 de juliol tindreu la possibilitat de gaudir del concert que Laura Gaya i Isabel Fèlix faran al Museu Europeu d’Art Modern (MEAM).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s