La correspondència Mompou-Blancafort, en japonès (2on recull)

Després del primer recull, el musicòleg japonés Ryosuke Shiina, professor del department de música a la Faculty of Liberal Arts del Doshisha Women’s College of Liberal Arts (Kyoto) ha publicat la segona part de la correspondència entre Frederic Mompou i Manuel Blancafort, que abarca els anys 1921-1924.

El professor Shiina establir durant els anys 2013 i 2014 a Barcelona per tal de fer una recerca sobre la música catalana moderna. La seva recerca, centrada sobretot en Frederic Mompou, inclou la traducció de l’epistolari entre els dos compositors, que ara aquest investigador està presentant als lectors japonesos. El professor Shiina té previst continuar el seu treball fins el 1934, darrer any del que es disposa de correspondència regular. El mateix professor Shiina explica el seu treball en aquesta carta que ens ha escrit dirigida als lectors catalans, i que ha estat traduïda per Helena Calsamiglia Blancafort.

Podeu accedir a l’article complet “Correspondence between Frederic Mompou and Manuel Blancafort(1921–1924)” a través d’aquest enllaç.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s