Compartint reflexions sobre la música catalana i el seu futur

Fa poques setmanes es va cloure el 6è Festival de Pasqua de Cervera, dirigit per darrera vegada per Xavier Puig.

Recentment, el músic cerverí, juntament amb el seu equip i els músics i participants en el Festival de Pasqua de Cervera, han elaborat el Manifest de Cervera, en el qual es demana que la Generalitat assumeixi un festival dedicat a la música clàssica catalana, per a la recuperació de patrimoni musical i la difusió de l’obra de compositors actuals. Podeu llegir-ne el contingut del Manifest en aquest enllaç, i adherir-vos al Manifest si ho desitgeu.

La Fundació Manuel Blancafort, que va participar en una taula rodona sobre fundacions musicals en l’edició d’aquest Festival de 2014, vol manifestar el seu suport i la seva total adhesió al Manifest de Cervera.

Així mateix, també volem fer ressó en aquest web de l’article publicat per l’Associació Joan Manén en el seu blog l’article i signat per Carles Feliu “En ocasió del darrer Festival de Pasqua de Cervera. Un reflexió sobre el futur de la música catalana”. Creiem que és de justícia reconèixer la gran tasca de divulgació de la nostra música que està realitzant aquesta entitat en els seus cinc anys de vida.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s