Manuel Blancafort, a l’Espai Zero de la Biblioteca de Catalunya

L’espai Zero de la Biblioteca de Catalunya acull des del 18 d’abril i fins el 16 de maig l’exposició “Manuel Blancafort; família, amistat i paisatge”, sobre el compositor de La Garriga (1897-1987), de qui es compleixen 30 anys de la seva mort.

R0744_001

Fotografia: Ricard Marco

Bibliografia, correspondència, documentació, fitxes, programes de mà, publicacions periòdiques, retalls de premsa, fotografies, fullets, catàlegs, partitures manuscrites i impreses pròpies i d’altres autors componen el fons de Manuel Blancafort a la Biblioteca de Catalunya que es podrà veure en aquesta mostra. La família, l’amistat i el paisatge conformaren la seva inspiració, i la passió per la música esdevingué la seva realitat.

R0744_015

Fotografia: Ricard Marco

 

Bona part dels documents procedeixen del fons Manuel Blancafort, donació de la família a la Biblioteca de Catalunya des del 1990. La selecció dels documents posa de manifest la riquesa del fons personal del músic i convida a conèixer la seva obra i el seu pensament.

R0744_023

Fotografia: Ricard Marco

L’exposició ha estat comissariada per Pilar Estrada -Secció de Música- amb la col·laboració de Maria Mercè Riera -Unitat Gràfica- i Ramon Sunyer –Unitat de Sonors i Audiovisuals.

Informació, dates i horaris: Biblioteca de Catalunya (C/ Hospital, 56, BCN). Mapa. Del 18 d’abril al 16 de maig. De 9 a 20 hores. Entrada gratuïta

Pàgina del Fons Blancafort al web de la Biblioteca de Catalunya en aquest enllaç.

Descarrega en aquest enllaç el tríptic de l’exposició.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s